• columbia
    Helly-Hansen
    Fundango
    O'neill
    Nautica
    Barts
    Cabin Zero
    TBS
  • columbia
    Helly-Hansen
    Fundango
    O'neill
    Nautica
    Barts
    Cabin Zero
    TBS
  • columbia
    Helly-Hansen
    Fundango
    O'neill
    Nautica
    Barts
    Cabin Zero
    TBS
Fovea
Descrierea produsului

Ochelarii de schi unisex POC Fovea asigura camp vizual maxim in verticala si pe orizontala deopotriva datorita lentilelor sferice. Lentilele ZEISS de calitate premium filtreaza razele de soare orbitoare reflectate de pe suprafete plane, astfel protejeaza ochii de lumina reflectata de zapada. Tehnologia UV 100% asigura protectie completa impotriva razelor daunatoare ale soarelui. Datorita sistemului de ventilatie, tratamentului hidrofobic si oleophobic, respectiv orificiilor de aerisire proiectate si amplasate atent lentila interioara ramane uscata si fara aburi. Datorita sistemului de curele cu benzi din silicon se poate ajusta usor dimensiunea ochelarilor. Adaptarea perfecta si forma care asigura camp vizual larg raspund de maximalizarea unghiului de vedere. Rama usoara, confectionata din spuma de burete in strei straturi si lentilele de calitate superioara asigura durabilitatea ochelarilor de schi. Ochelarii sunt compatibili cu toate lentilele Iris.

Detalii produs
Compozitie:
  • Ochelarii de schi unisex POC Fovea asigura camp vizual maxim in verticala si pe orizontala deopotriva datorita lentilelor sferice. Lentilele ZEISS de calitate premium filtreaza razele de soare orbitoare reflectate de pe suprafete plane, astfel protejeaza ochii de lumina reflectata de zapada. Tehnologia UV 100% asigura protectie completa impotriva razelor daunatoare ale soarelui. Datorita sistemului de ventilatie, tratamentului hidrofobic si oleophobic, respectiv orificiilor de aerisire proiectate si amplasate atent lentila interioara ramane uscata si fara aburi. Datorita sistemului de curele cu benzi din silicon se poate ajusta usor dimensiunea ochelarilor. Adaptarea perfecta si forma care asigura camp vizual larg raspund de maximalizarea unghiului de vedere. Rama usoara, confectionata din spuma de burete in strei straturi si lentilele de calitate superioara asigura durabilitatea ochelarilor de schi. Ochelarii sunt compatibili cu toate lentilele Iris.
Detalii:
  • Ripel - tratament hidrofobic si oleophobic, Lentila exterioara din policarbonat, de calitate optica, Lentila interioara din propionat de celuloza, Suprafata anti-zgariere si anti-aburi, Rama din spuma de burete in trei straturi, Curea cu dungi de silicon, Curea reglabila, Compatibili cu toate lentilele Iris, Lentile fabricate de ZEISS
Culoare:
  • alb
Cod articol:
  • PO-40401-t-1001

Fovea

ochelari de schi - albPO-40401-t-1001

alb

30 zile retur
livrare in 3-4 zile lucratoare
Livrare gratuita la comenzi cu valoare de peste 200 Lei

Fovea

ochelari de schi - albPO-40401-t-1001

alb

30 zile retur
livrare in 3-4 zile lucratoare
Livrare gratuita la comenzi cu valoare de peste 200 Lei
POCPOC

POC este o firma suedeza menita sa salveze vieti prin a oferi siguranta in sporturi, cum ar fi ciclismul. Anul infiintarii firmei este 2005. POC a gasit si a dezvoltat niste idei si rezolvari care au dus la sporirea sigurantei in schi, acesta fiind elementul care a captat interesul publicului target. Echipamentele de protectie pentru schi si pentru ciclism sunt categoriile cele mai semnificative de la POC. Succesul unei parti a activitatii POC se datoreaza reactiilor primite in permanenta din partea sportivilor cu cunostinte extrem de vaste in domeniu.

Mai multe produse de la brand
POC