Informații de plata și livrare

Costul de livrare a coletului este de 30 RON. Transportul este gratuit pentru comenzile de peste 300 Ron.

Livrarea se face pe teritoriul României de către curieratul rapid GLS.

Costurile livrării complementare sunt suportate de firmaDockyard Islands.

Livrarea mărfii se realizează în conformitate cu stocul existent, în maxim 5 zile lucrătoare. După comanda plasată veți primi un e-mail cu produsele comandate, urmat de un e-mail de confirmare a expediției către adresa Dvs.

  

Returnări si Garanție

 

Potrivit prevederilor legale în vigoare "consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului."

Produsele care nu satisfac cerinţele dumneavoastră, vor fi expediate înapoi la firma Dockyard Islands SRL, pe propria Dvs. cheltuială, însoţite de documentul de înapoiere a mărfii (factura emisa in prealabil) la adresa str. Bodor Peter nr.24/4 Targu Mures. Produsele trebuie să fie nepurtate, nevătămate, în starea lor nouă.

1.1Garanţie încălţăminte Garanţie comercială – 30 zile. Garanţia şi perioada de conformitate este asigurată conform legii 449/2003 şi O.G. 21/1992 repulicată. În caz de deterioare în condiţii normale de expolatare, în primele 30 de zile de la cumpărare, prin prezentarea documentulul cumpărării (bon de casă/ factură /chitanţă/factura emisa in prealabil) produsul va fi returnat firmei. Termenul de soluţionare a reclamaţiilor este de 15 zile de la data predării produsului la locul cumpărării, conform documentului de cumpărare.

1.2Garanţie îmbrăcăminte Garanţie comercială – 30 zile. În caz de deterioare în condiţii normale de expolatare, în primele 30 de zile de la cumpărare, prin prezentarea documentului de cumpărare (bon de casă, factură şi chitanţă), produsul va fi reparat fără contracost sau înlocuit cu unul identic. Garanţia şi perioada de conformitate este asigurată conform legii 449/2003 şi O.G. 21/1992 repulicată. Termenul de soluţionare a reclamaţiilor este de 15 zile de la data predării produsului la locul cumpărării, conform documentului de cumpărare.

1.3Garanţie accesorii. Garanţie comercială – 30 zile. În caz de deterioare în condiţii normale de expolatare, în primele 30 de zile de la cumpărare, prin prezentarea documentului de cumpărare (bon de casă, factură şi chitanţă), produsul va fi reparat fără contracost sau înlocuit cu unul identic. Garanţia şi perioada de conformitate este asigurată conform legii 449/2003 şi O.G. 21/1992 repulicată. Termenul de soluţionare a reclamaţiilor este de 15 zile de la data predării produsului la locul cumpărării, conform documentului de cumpărare.

Protecția consumatorului
http://www.anpc.gov.ro