Mask Aquarelle
Mask Aquarelle
Mask Aquarelle
Mask Aquarelle
Mask Aquarelle
Descrierea produsului

Masca comunitara Desigual Mask Aquarelle se poate purta pe ambele parti. Designul antiviral si antibacterian cu spectru larg de actiune detine brevet european si permite o filtrare exceptionala, de 91%, a aerului. Datorita designului ergonomic si materialului elastic, masca se potriveste perfect pe nas si pe gura. Benzile de fixare elastice si reglabile asigura maximum de confort. Sistemul de protectie garanteaza un nivel ridicat de protectie si ventilatie optima. Materialul tehnic si impermeabil al mastii absoarbe transpiratia si o directioneaza spre suprafata, pentru o evaporare mai eficienta. Materialul este respirabil, cu uscare rapida si isi pastreaza proprietatile pe intreaga durata de purtare. Masca isi pastreaza calitatea si dupa utilizare indelungata si poate fi reutilizata dupa curatare. Masca comunitara nu este un produs de uz medical. Masca actioneaza ca bariera de protectie si reduce riscul infectarii altor persoane, prin reducerea raspandirii prin stranut, aer expirat si stropi de saliva a virusurilor si bacteriilor localizate in tractul respirator si impiedicarea patrunderii celulelor virale in corp. Masca se poate curata in masina de spalat, la maximum 60°C.

Detalii produs
Caracteristici:
  • hidrofug
  • rrespirabila
Compozitie:
  • Masca comunitara Desigual Mask Aquarelle se poate purta pe ambele parti. Designul antiviral si antibacterian cu spectru larg de actiune detine brevet european si permite o filtrare exceptionala, de 91%, a aerului. Datorita designului ergonomic si materialului elastic, masca se potriveste perfect pe nas si pe gura. Benzile de fixare elastice si reglabile asigura maximum de confort. Sistemul de protectie garanteaza un nivel ridicat de protectie si ventilatie optima. Materialul tehnic si impermeabil al mastii absoarbe transpiratia si o directioneaza spre suprafata, pentru o evaporare mai eficienta. Materialul este respirabil, cu uscare rapida si isi pastreaza proprietatile pe intreaga durata de purtare. Masca isi pastreaza calitatea si dupa utilizare indelungata si poate fi reutilizata dupa curatare. Masca comunitara nu este un produs de uz medical. Masca actioneaza ca bariera de protectie si reduce riscul infectarii altor persoane, prin reducerea raspandirii prin stranut, aer expirat si stropi de saliva a virusurilor si bacteriilor localizate in tractul respirator si impiedicarea patrunderii celulelor virale in corp. Masca se poate curata in masina de spalat, la maximum 60°C.
Detalii:
  • Utilizabila pe ambele parti
  • filtrare a aerului 91%
  • tratament antibacterian
  • benzi de fixare elastice si reglabile
Culoare:
  • multicolor
Cod articol:
  • 20WAOA02-x-6008
Mask Aquarelle

Mask Aquarelle

masca - multicolor20WAOA02-x-6008
89 Lei
44 Lei

multicolor

30 zile retur
livrare in 3-4 zile lucratoare
Livrare gratuita la comenzi cu valoare de peste 200 Lei

Mask Aquarelle

masca - multicolor20WAOA02-x-6008
89 Lei
44 Lei

multicolor

Mask Aquarelle
Marime unica
30 zile retur
livrare in 3-4 zile lucratoare
Livrare gratuita la comenzi cu valoare de peste 200 Lei
DesigualDesigual

Marca a fost infiintata de un tanar elvetian, Thomas Meyer, in anul 1984, cand abia implinise 20 de ani. Potrivit conceptiei diferenta si unicitatea sunt definitorii pentru marca creata de el, in asa cel ca un pret accesibil sa se alature calitatii. La fel ca multe alte intreprinderi de succes, Desigual a pornit, de asemenea, ca o mica afacere care astazi a dobandit dimensiuni globale. Valorile respectate de aceasta marca sunt printre altele pozitivismul, toleranta sau vocatia. Desigual poate atinge la sentiment si poate ca datorita acestei calitati caracteristica principala a firmei este dezvoltarea continua.

Mai multe produse de la brand
Desigual