POCito Auric Cut SPIN
POCito Auric Cut SPIN
Descrierea produsului

Casca de protectie junior POC POCito Auric Cut SPIN se deosebeste prin tehnologia inovativa anti-soc SPIN care inseamna, in esenta, faptul ca pernele de silicon incluse iti protejeaza capul in mod eficient prin dispersarea si absorbirea socurilor din diferite directii. Placa LED integrata si autocolantele reflectorizante raspund pentru vizibilitatea perfecta. Sistemul de semnalizare pasiva Recco de calitate profesionista iti da a doua sansa atunci cand ajutorul celor din jurul tau nu mai este suficient. Reglarea marimii dupa preferinte si suportul pentru ochelari detasabil ofera o senzatie inalta de confort chiar si daca o porti toata ziua. Este potrivita atat pentru schi alpin, cat si pentru snowboard, deoarece corespunde standardelor europene CE-EN1077, ASTM 2040. Datorita captuselii EPP si invelisului ABS greutatea castii a scazut semnificativ fata de cele precedente si in acelasi timp protejeaza eficient capul. Este mult mai rezistenta la actiunile exterioare atat in jurul orificiilor de ventilatie, cat si in zona nervurilor. Compatibila cu casca audio POC Aid, astfel ca te poti bucura de muzica preferata si in timpul sportului activ. Datorita sistemului de ventilatie reglabil, respectiv orificiilor de ventilatie atent proiectate si amplasate interiorul ramane uscat si fara aburi.

Detalii produs
Compozitie:
  • Casca de protectie junior POC POCito Auric Cut SPIN se deosebeste prin tehnologia inovativa anti-soc SPIN care inseamna, in esenta, faptul ca pernele de silicon incluse iti protejeaza capul in mod eficient prin dispersarea si absorbirea socurilor din diferite directii. Placa LED integrata si autocolantele reflectorizante raspund pentru vizibilitatea perfecta. Sistemul de semnalizare pasiva Recco de calitate profesionista iti da a doua sansa atunci cand ajutorul celor din jurul tau nu mai este suficient. Reglarea marimii dupa preferinte si suportul pentru ochelari detasabil ofera o senzatie inalta de confort chiar si daca o porti toata ziua. Este potrivita atat pentru schi alpin, cat si pentru snowboard, deoarece corespunde standardelor europene CE-EN1077, ASTM 2040. Datorita captuselii EPP si invelisului ABS greutatea castii a scazut semnificativ fata de cele precedente si in acelasi timp protejeaza eficient capul. Este mult mai rezistenta la actiunile exterioare atat in jurul orificiilor de ventilatie, cat si in zona nervurilor. Compatibila cu casca audio POC Aid, astfel ca te poti bucura de muzica preferata si in timpul sportului activ. Datorita sistemului de ventilatie reglabil, respectiv orificiilor de ventilatie atent proiectate si amplasate interiorul ramane uscat si fara aburi.
Detalii:
  • SPIN - perne anti-soc din silicon, placa LED integrata pentru vizibilitate mai buna, invelis ABS, captuseala EPP, sistem de salvare special RECCO, Sistem de ventilatie reglabil, Marime reglabila dupa preferinte, Suport pentru ochelari detasabil, autocolante reflectorizante, compatibila cu casca audio POC Aid
Culoare:
  • portocaliu
Cod articol:
  • PO-10498-t-9050-51
POCito Auric Cut SPIN

POCito Auric Cut SPIN

casca de protectie - portocaliuPO-10498-t-9050
949 Lei

portocaliu

  Schimbare
30 zile retur
livrare in 2-3 zile lucratoare
Livrare gratuita la comenzi cu valoare de peste 200 Lei

POCito Auric Cut SPIN

casca de protectie - portocaliuPO-10498-t-9050
949 Lei

portocaliu

POCito Auric Cut SPIN
POCito Auric Cut SPIN
51-54
30 zile retur
livrare in 2-3 zile lucratoare
Livrare gratuita la comenzi cu valoare de peste 200 Lei
POCPOC

POC este o firma suedeza menita sa salveze vieti prin a oferi siguranta in sporturi, cum ar fi ciclismul. Anul infiintarii firmei este 2005. POC a gasit si a dezvoltat niste idei si rezolvari care au dus la sporirea sigurantei in schi, acesta fiind elementul care a captat interesul publicului target. Echipamentele de protectie pentru schi si pentru ciclism sunt categoriile cele mai semnificative de la POC. Succesul unei parti a activitatii POC se datoreaza reactiilor primite in permanenta din partea sportivilor cu cunostinte extrem de vaste in domeniu.

Mai multe produse de la brand
POC