Skull X
Descrierea produsului

Purtand casca de protectie junior POC Skull X vei fi in siguranta pe orice partie! Realizarea usoara si suportul pentru ochelari detasabil ofera o senzatie inalta de confort chiar si daca il porti toata ziua. Adecvata pentru schi alpin si snowboard, deoarece corespunde standardelor europene CE-EN1077-A. Structura captuselii LD cu spuma este detasabila si lavabila, astfel se poate curata usor dupa o partida de schi epuizanta. Datorita invelisului turnat, inovativ PC/ABS greutatea castii a scazut substantial fata de cele precedente si in acelasi timp protejeaza eficient capul, deoarece disperseaza si absoarbe socurile primite din diferite directii. Datorita orificiilor de aerisire din fata, cu grija proiectate si amplasate, casca ramane uscata si fara aburi in interior. Este mult mai rezistenta la actiunile exterioare atat in jurul orificiilor de ventilatie, cat si in zona nervurilor. Greutatea castii: 550 g.

Detalii produs
Compozitie:
  • Purtand casca de protectie junior POC Skull X vei fi in siguranta pe orice partie! Realizarea usoara si suportul pentru ochelari detasabil ofera o senzatie inalta de confort chiar si daca il porti toata ziua. Adecvata pentru schi alpin si snowboard, deoarece corespunde standardelor europene CE-EN1077-A. Structura captuselii LD cu spuma este detasabila si lavabila, astfel se poate curata usor dupa o partida de schi epuizanta. Datorita invelisului turnat, inovativ PC/ABS greutatea castii a scazut substantial fata de cele precedente si in acelasi timp protejeaza eficient capul, deoarece disperseaza si absoarbe socurile primite din diferite directii. Datorita orificiilor de aerisire din fata, cu grija proiectate si amplasate, casca ramane uscata si fara aburi in interior. Este mult mai rezistenta la actiunile exterioare atat in jurul orificiilor de ventilatie, cat si in zona nervurilor. Greutatea castii: 550 g.
Detalii:
  • Invelis turnat PC/ABS, captuseala EPP, Captuseala cu spuma LD, lavabila, Orificii de aerisire in fata, Suport pentru ochelari detasabil, CE EN 1077-A, Greutate: 550 g
Culoare:
  • negru
Cod articol:
  • PO-10120-t-9002-53

Skull X

casca de protectie - negruPO-10120-t-9002
869 Lei

negru

  Schimbare
30 zile retur
livrare in 2-3 zile lucratoare
Livrare gratuita la comenzi cu valoare de peste 200 Lei

Skull X

casca de protectie - negruPO-10120-t-9002
869 Lei

negru

Skull X
53-54
30 zile retur
livrare in 2-3 zile lucratoare
Livrare gratuita la comenzi cu valoare de peste 200 Lei
POCPOC

POC este o firma suedeza menita sa salveze vieti prin a oferi siguranta in sporturi, cum ar fi ciclismul. Anul infiintarii firmei este 2005. POC a gasit si a dezvoltat niste idei si rezolvari care au dus la sporirea sigurantei in schi, acesta fiind elementul care a captat interesul publicului target. Echipamentele de protectie pentru schi si pentru ciclism sunt categoriile cele mai semnificative de la POC. Succesul unei parti a activitatii POC se datoreaza reactiilor primite in permanenta din partea sportivilor cu cunostinte extrem de vaste in domeniu.

Mai multe produse de la brand
POC