• columbia
  Helly-Hansen
  Fundango
  O'neill
  Nautica
  Barts
  Cabin Zero
  TBS
 • columbia
  Helly-Hansen
  Fundango
  O'neill
  Nautica
  Barts
  Cabin Zero
  TBS
 • columbia
  Helly-Hansen
  Fundango
  O'neill
  Nautica
  Barts
  Cabin Zero
  TBS
DRAGO
DRAGO
DRAGO
DRAGO
Descrierea produsului

Pantofii tehnici de escalada pentru barbati Scarpa Drago sunt proiectati pentru stancile abrupte. Partea superioara cu microfibre, fara cusaturi, elimina umezeala de pe piele, facilitand astfel procesele naturale de termoreglare ale corpului, protejandu-te astfel siin zilele calduroase de neplacerile transpiratiei si de excoriatii. Sistemul Power Connection Band absoarbe sarcinile excesive de pe laba piciorului, previne crampele neplacute si mareste sensibilitatea pantofilor, reducand timpii de reactie. Gaica din zona calcaielor faciliteazaincaltarea. Branturile garanteaza libertatea totala de miscare si asigura o perceptie remarcabila. Talpa exterioara pe 1/3 din lungime Vibram XS Grip 2 asigura o pozitionare precisa pe sol si aderenta optima. Partea superioara a pantofilor de catarare se ajusteaza cu scai, se potriveste perfect pe laba piciorului fara sa stranga, prevenind excoriatiile si mentinand stabilitatea picioarelor. Limba captusita si aerata se muleaza pe picior, conectata stabil la marginea partii superioare si nu aluneca nici la stanga, nici la dreapta, oferind o fixare si mai precisa. Datorita formei agresive, acesti pantofi de alpinism sunt optimi pentru stancile abrupte si peretii boltiti: talpa estein stare pretensionata, astfel degetele picioarelor au mai multa forta si pasii marunti se fac mai usor. Calcaiele si varful sunt gumate, adera bine, lucru util si la agatarile tehnice. Stratul de cauciuc ultra-usor Soft Line Chimera din jurul labei piciorului garanteaza un confort extra. Masa pantofilor de escalada este de doar 200 g/pereche.

Detalii produs
Caracteristici:
 • aderenta ridicata
Compozitie:
 • partea superioara cu microfibre
 • partea superioara fara cusaturi, din mai multe elemente
Detalii:
 • sistem Power Connection Band
 • strat de cauciuc ultra-moale Soft Line Chimerain jurul labei piciorului
 • masa: 200 g/pereche
Culoare:
 • galben
Cod articol:
 • SCA-70017-000-aa-001Y
DRAGO
Tehnologii
Vibram
Vibram

Tehnologie de talpa din cauciuc

Vibram a devenit acum un element esential al ghetelor de calitate, deoarece ofera aderenta maxima la sol chiar si pe suprafete alunecoase.

DRAGO

espadrile alpinism pt. barbati - galbenSCA-70017-000-aa-001Y

galben

30 zile retur
livrare in 2-3 zile lucratoare
Livrare gratuita la comenzi cu valoare de peste 300 Lei

DRAGO

espadrile alpinism pt. barbati - galbenSCA-70017-000-aa-001Y

galben

30 zile retur
livrare in 2-3 zile lucratoare
Livrare gratuita la comenzi cu valoare de peste 300 Lei
ScarpaScarpa

Scarpa proiecteaza si produce cei mai buni pantofi outdoor din lume, de peste 80 de ani. De asemenea, in sortimentul lor vom gasi bocanci de schi, de drumetie, de alpinism, dar si pantofi casual. Atat inovatia, cat si traditia au radacini adanci la SCARPA, care a ramas o companie de familie pana in prezent. Sediul si fabricile sale sunt situate in aceleasi regiuni din Asolo, in nordul Italiei, ca atunci cand marca a fost lansata in 1938. Regiunea in sine este cunoscuta de multa vreme pentru calitatea pantofilor lucrati manual, iar prima misiune a SCARPA a fost sa reuneasca cei mai buni producatori de pantofi din zona Asolo pentru a crea cea mai buna incaltaminte. Compania de familie Parisotto a raspandit vestea despre calitatea inalta a produselor sale pana la sfarsitul anilor 1950, atragand clienti din multe alte parti ale nordului Italiei, iar astazi este un brand de renume mondial. Produsele lor sunt cunoscute pentru durabilitate si confort maxim.

Mai multe produse de la brand
Scarpa