• columbia
  Helly-Hansen
  Fundango
  O'neill
  Nautica
  Barts
  Cabin Zero
  TBS
 • columbia
  Helly-Hansen
  Fundango
  O'neill
  Nautica
  Barts
  Cabin Zero
  TBS
 • columbia
  Helly-Hansen
  Fundango
  O'neill
  Nautica
  Barts
  Cabin Zero
  TBS
BACKLAND NC
Descrierea produsului

Atomic BACKLAND NC Black/White sunt bocanci de barbati pentru incepatorii in ale drumetiilor cu schiuri. Concepute pentru schiorii care sunt la primele drumetii - niste bocanci de drumetie cu adevarat adecvati si usor de utilizat. Axa anti-frecare Firctionless Pivot cu adevarat usoara pentru alpinism si limba moale, confortabila asigura miscare extrem de naturala. Bocancii de schi sunt fabricati cu sistemul nostru de fixare Frer/Lock 2.0 care asigura despartirea labei piciorului si a carambului in vederea mobilitatii incredibile a carambului, iar sistemul de insiretare CrossLace care fixeaza piciorul in trei puncte si ofera sustinere sigura raspunde de potrivirea exacta. Captuseala de drumetie respirabila, simplu lavabila asigura confort maxim pe tot parcursul zile la schiat. Limba shell-ului de la bocancii de schi pentru drumetie este detasabila, astfel catararea va fi mai usoara, iar repusa la loc pentru coborare ofera sprijinul necesar. Talpa din cauciuc Skywalk Rocker avand aderenta exceptionala face posibila usurinta in mersul pe jos si cataratul mai bun. Forma revolutionar usoara Prolite scade cu 25% greutatea bocancilor. BACKLAND NC este tot la ce te poti astepta de la primii bocanci de schi conceputi exclusiv pentru drumetii!

Detalii produs
Compozitie:
 • Atomic BACKLAND NC Black/White sunt bocanci de barbati pentru incepatorii in ale drumetiilor cu schiuri. Concepute pentru schiorii care sunt la primele drumetii - niste bocanci de drumetie cu adevarat adecvati si usor de utilizat. Axa anti-frecare Firctionless Pivot cu adevarat usoara pentru alpinism si limba moale, confortabila asigura miscare extrem de naturala. Bocancii de schi sunt fabricati cu sistemul nostru de fixare Frer/Lock 2.0 care asigura despartirea labei piciorului si a carambului in vederea mobilitatii incredibile a carambului, iar sistemul de insiretare CrossLace care fixeaza piciorul in trei puncte si ofera sustinere sigura raspunde de potrivirea exacta. Captuseala de drumetie respirabila, simplu lavabila asigura confort maxim pe tot parcursul zile la schiat. Limba shell-ului de la bocancii de schi pentru drumetie este detasabila, astfel catararea va fi mai usoara, iar repusa la loc pentru coborare ofera sprijinul necesar. Talpa din cauciuc Skywalk Rocker avand aderenta exceptionala face posibila usurinta in mersul pe jos si cataratul mai bun. Forma revolutionar usoara Prolite scade cu 25% greutatea bocancilor. BACKLAND NC este tot la ce te poti astepta de la primii bocanci de schi conceputi exclusiv pentru drumetii!
Culoare:
 • negru
Cod articol:
 • AE5016900-t-900

BACKLAND NC

bocanci pentru drumetii pe schiuri pt. barbati - negruAE5016900-t-900
1 999 Lei
1 399 Lei

negru

  Schimbare
30 zile retur
livrare in 2-3 zile lucratoare
Livrare gratuita la comenzi cu valoare de peste 200 Lei

BACKLAND NC

bocanci pentru drumetii pe schiuri pt. barbati - negruAE5016900-t-900
1 999 Lei
1 399 Lei

negru

BACKLAND NC
Tabel cu marimi
270
30 zile retur
livrare in 2-3 zile lucratoare
Livrare gratuita la comenzi cu valoare de peste 200 Lei
AtomicAtomic

Alois Rohrmoser infiinta, in anul 1955 marca Atomic care astazi este unui dintre cele mai insemnate branduri de echipament pentru schi. Firma austriaca a adus numeroase inovatii tehnologice in lumea sporturilor de iarna. La crearea schiurilor si bocancilor de schi au in vedere calitatea si usurinta la purtare. Pe langa toate acestea, in oferta lor gasim si o gama larga de echipamente de protectie necesare la schi si la snowboarding.

Mai multe produse de la brand
Atomic