• columbia
    Helly-Hansen
    Fundango
    O'neill
    Nautica
    Barts
    Cabin Zero
    TBS
  • columbia
    Helly-Hansen
    Fundango
    O'neill
    Nautica
    Barts
    Cabin Zero
    TBS
  • columbia
    Helly-Hansen
    Fundango
    O'neill
    Nautica
    Barts
    Cabin Zero
    TBS
Banks GTX
Banks GTX
Descrierea produsului

Pentru o satisfactie maxima din toamna panain primavara, pana la 2000 m, bocancii de drumetie pentru barbati Hanwag Banks GTX cu talpa exterioara Vibram asigura o aderenta optima atat pe teren uscat, cat si pe teren umed. Pentru stabilitatea sporita necesara pe teren accidentat, dispune de o densitate mai diferentiata a talpii si de un model reproiectat al benzii de rulare multidirectionala. Designul calcaiului turnatimbratiseaza ergonomic piciorul, oferind stabilitate si o potrivire precisa fara a adauga greutate. Talpa din PU care absoarbe socurile si se ruleaza, amortizeaza foarte bine vibratiile si permite o ventilatie superioara. Evacuare excelenta a transpiratiei, astfelincat talpa se usuca mai repede decat alte tipuri. Controlul maxim al miscarii este asigurat de designul inovator al talpii, care face ca pantoful sa fie sensibil la sol si asigura un pas stabil. Talpa circulara de cauciuc pe toata lungimea si limba turnata si captusitaimpiedica patrunderea resturilorin pantof. O constructie a talpii care promoveaza miscarea naturala ofera flexibilitate pentru rulare. Stabilitatea crescuta a mijlocului piciorului este asigurata deintariturile externe,in timp ce calcaiulintarit protejeaza zonele mai sensibile ale piciorului de eventualele leziuni. Partea superioara din nubuc si piele crapata se adapteaza instantaneu la forma piciorului tau, reducand sansele de iritatii si basici incomode. Designul inovator permite bocancilor sa se miste odata cu partea inferioara a piciorului, punand mai putina presiune asupra articulatiilor. Membrana Gore-Tex de pe partea superioara ofera proprietati hidrofuge remarcabile, este permanent impermeabila si asiguraindepartarea umezelii de la suprafata pielii, sustinand procesele naturale de termoreglare a corpuluiin timpul exercitiilor fizice intense siimpiedicand vantul rece sa patrunda, mentinand picioarele la temperatura potrivitain orice conditii. Membrana Gore-Tex contine peste 9 miliarde de pori pe metru patrat, de 20.000 de ori mai mici decat o picatura de apa, astfelincat nu se poate scurge prin ea,in timp ce condensul prinsin interior este usor de evacuatin exteriorul pantofului. Un sistem de legare cu ochiuri metalice cu role va ajuta sa ajustati corespunzator, iar ochiurile blocabile din arcada se elibereaza doar cu o tragere puternica spre exterior, permitand ca partea superioara sa se potriveasca perfect pe partea superioara a piciorului fara sa va ciupeasca, prevenind astfel ranile prin frecare si mentinand piciorul stabilin timpul mersului dur. Conceputa pentru drumetii de munte mediu, bocancii cantaresc 1250 g.

Detalii produs
Caracteristici:
  • impermeabil
  • rrespirabila
  • rezistent la vant
  • aderenta ridicata
Compozitie:
  • Partea superioara din piele nubuc
  • talpa Vibram Endurance
Detalii:
  • Membrana impermeabila si respirabila Gore-Tex
  • sireturi si carlige metalice
  • Spatiu larg pentru picior
  • Protectie din piele despicata pe varf si calcai
  • Amortizor de socuri PU si insertie de rulare
  • Greutate: 1250 g
Culoare:
  • negru
Cod articol:
  • H-203000-aa-12064
Banks GTX
Tehnologii
Vibram
Vibram

Tehnologie de talpa din cauciuc

Vibram a devenit acum un element esential al ghetelor de calitate, deoarece ofera aderenta maxima la sol chiar si pe suprafete alunecoase.

Banks GTX

bocanci de drumetie impermeabili pt. barbati - negruH-203000-aa-12064
1 159 Lei

Pret client fidel: 927 Lei

negru

30 zile retur
livrare in 3-4 zile lucratoare
Livrare gratuita la comenzi cu valoare de peste 200 Lei

Banks GTX

bocanci de drumetie impermeabili pt. barbati - negruH-203000-aa-12064
1 159 Lei

Pret client fidel: 927 Lei

negru

Banks GTX
Tabel cu marimi
10
11
11.5
30 zile retur
livrare in 3-4 zile lucratoare
Livrare gratuita la comenzi cu valoare de peste 200 Lei
HanwagHanwag

Hans Wagner a infiintat firma Hanwag in anul 1921. Modelele sale sunt caracterizate de constructia anatomica si confort. Majoritatea modelelor Hanwag se recunosc dupa linia curbata specifica a talpii. Datorita acestei rezolvari bocancii aproape ca ruleaza in timpul mersului, si treimea din fata a incaltamintei trebuie „indoita” mai putin, astfel economisindu-se energii si structura exterioara si interioara a incaltamintei se uzeaza mai putin. Fidelitatea fata de marca nu mai necesita explicatii pentru cel care achizitionat si a purtat deja pe teren incaltaminte HANWAG.

Mai multe produse de la brand
Hanwag