• columbia
    Helly-Hansen
    Fundango
    O'neill
    Nautica
    Barts
    Cabin Zero
    TBS
  • columbia
    Helly-Hansen
    Fundango
    O'neill
    Nautica
    Barts
    Cabin Zero
    TBS
  • columbia
    Helly-Hansen
    Fundango
    O'neill
    Nautica
    Barts
    Cabin Zero
    TBS
Banks Low GTX
Banks Low GTX
Descrierea produsului

Cizmele de drumetie pentru barbati Hanwag Banks Low GTX, sunt alegerea ideala pentru plimbari prin padure si drumetii pe munte mediu. Partea superioara cu membrana Gore-Tex ofera proprietati hidrofuge remarcabile, este permanent impermeabila si asigura evacuarea umezelii de la suprafata pielii, sustinand procesele naturale de termoreglare a organismului in timpul exercitiilor intense si impiedicand patrunderea vantului rece, mentinand picioarele la temperatura potrivita in orice conditii. Membrana Gore-Tex contine peste 9 miliarde de pori pe metru patrat, de 20.000 de ori mai mici decat o picatura de apa, astfel incat nu se poate scurge prin ea, in timp ce condensul prins in interior este evacuat cu usurinta catre exteriorul pantofului. Sistemul sau de siret va ajuta sa reglati ajustarea, iar ochiurile blocabile se elibereaza doar cu o tragere puternica spre exterior, permitand ca partea superioara sa se potriveasca perfect pe picior fara a-l ciupi, prevenind astfel ranile prin frecare si mentinand piciorul stabil chiar si in timpul mersului dur. Talpa exterioara Hanwag Endurance Hike asigura o tractiune optima atat pe teren uscat, cat si pe teren umed, cu o densitate mai diferentiata a talpii si un model reproiectat al benzii de rulare multidirectionale pentru o stabilitate sporita necesara pe teren accidentat. Designul calcaiului turnat imbratiseaza ergonomic piciorul, oferind stabilitate si o potrivire precisa fara a adauga greutate suplimentara. Talpa de rulare si de absorbtie a socurilor din PU amortizeaza foarte bine vibratiile si permite o ventilatie superioara. Evacueaza excelent transpiratia, astfel incat talpa se usuca mai repede decat alte tipuri. Controlul maxim al miscarii este asigurat de designul inovator al talpii, care face ca pantoful sa fie sensibil la conditiile de teren si asigura un pas stabil. Talpa circulara de cauciuc pe toata lungimea si limba turnata si captusita impiedica patrunderea resturilor in pantof. O constructie a talpii care promoveaza miscarea naturala ofera flexibilitate pentru rostogolire. Stabilitatea crescuta a partii centrale a piciorului este asigurata de intariturile externe, in timp ce calcaiul intarit protejeaza zonele mai sensibile ale piciorului de eventualele raniri. Partea superioara din piele si tesatura se adapteaza instantaneu la forma piciorului, reducand sansele de iritatii si basici incomode. Cizma de drumetie cantareste 880 g.

Detalii produs
Caracteristici:
  • impermeabil
  • rrespirabila
  • rezistent la vant
  • aderenta ridicata
Compozitie:
  • partea superioara din piele si tesatura
  • talpa de calcai din PU care absoarbe socurile
  • talpa exterioara din cauciuc Hanwag Endurance Hike
Detalii:
  • membrana impermeabila Gore-Tex, permeabila la vapori
  • design cu profil redus
  • limba Futura
Culoare:
  • maro
Greutate:
  • 0.88 Kg
Cod articol:
  • H-203500-ac-64062
Banks Low GTX
Tehnologii
Vibram
Vibram

Tehnologie de talpa din cauciuc

Vibram a devenit acum un element esential al ghetelor de calitate, deoarece ofera aderenta maxima la sol chiar si pe suprafete alunecoase.

Banks Low GTX

pantofi de drumetie impermeabili pt. barbati - maroH-203500-ac-64062
999 Lei
899 Lei

maro

30 zile retur
livrare in 3-4 zile lucratoare
Livrare gratuita la comenzi cu valoare de peste 200 Lei

Banks Low GTX

pantofi de drumetie impermeabili pt. barbati - maroH-203500-ac-64062
999 Lei
899 Lei

maro

Banks Low GTX
Tabel cu marimi
9
10
11
11.5
30 zile retur
livrare in 3-4 zile lucratoare
Livrare gratuita la comenzi cu valoare de peste 200 Lei
HanwagHanwag

Hans Wagner a infiintat firma Hanwag in anul 1921. Modelele sale sunt caracterizate de constructia anatomica si confort. Majoritatea modelelor Hanwag se recunosc dupa linia curbata specifica a talpii. Datorita acestei rezolvari bocancii aproape ca ruleaza in timpul mersului, si treimea din fata a incaltamintei trebuie „indoita” mai putin, astfel economisindu-se energii si structura exterioara si interioara a incaltamintei se uzeaza mai putin. Fidelitatea fata de marca nu mai necesita explicatii pentru cel care achizitionat si a purtat deja pe teren incaltaminte HANWAG.

Mai multe produse de la brand
Hanwag