• columbia
  Helly-Hansen
  Fundango
  O'neill
  Nautica
  Barts
  Cabin Zero
  TBS
 • columbia
  Helly-Hansen
  Fundango
  O'neill
  Nautica
  Barts
  Cabin Zero
  TBS
 • columbia
  Helly-Hansen
  Fundango
  O'neill
  Nautica
  Barts
  Cabin Zero
  TBS
Vice
Descrierea produsului

Ochelarii de schi unisex Smith Vice sunt disponibili si cu lentila ChromaPop! Curbura de baza a lentilelor sferice se refera la axa orizontala si verticala. Aceasta forma deschizatoare de drumuri asigura optica extrem de curata, ne mai vorbind de potrivire mai buna si volum crescut, ceea ce inseamna un avantaj mai ales pe ceata. Rama ergonomica ResponsiveFit, confectionata din spuma DriWix, in trei straturi anihileaza presiunea neplacuta asupra tamplei. Cu sistemul de curele pe baza de silicon QuickFit, extrem de lat poti ajusta foarte simplu dimensiunea ochelarilor de schi. Inlocuirea lentilelor este simpla si rapida, astfel ti le poti alege pe cele mai perfecte pentru orice conditie de luminozitate. Lentila Carbonic-X dispune de tehnologia TLT, iar lentila interioara de tehnologia antiaburire Fog-X, care asigura conditii de vizibilitate perfecta atat pe vreme insorita cat si pe ceata densa, respectiv filtreaza razele de soare orbitoare reflectate de pe suprafeţe plane, astfel protejeaza ochii si de lumina reflectata de zapada. Tehnologia UV 100% asigura protectie completa impotriva razelor daunatoare ale soarelui. Potrivirea perfecta si constructia care ofera camp vizual larg raspund de maximalizarea unghiului de vedere. Datorita sistemului de ventilatie AirEvac2, respectiv orificiilor de aerisire atent proiectate si amplasate lentila interioara ramane uscata si nu se abureste. Ochelarii de schi sunt compatibili cu casca de protectie.

Detalii produs
Caracteristici:
 • rrespirabila
Compozitie:
 • Ochelarii de schi unisex Smith Vice sunt disponibili si cu lentila ChromaPop! Curbura de baza a lentilelor sferice se refera la axa orizontala si verticala. Aceasta forma deschizatoare de drumuri asigura optica extrem de curata, ne mai vorbind de potrivire mai buna si volum crescut, ceea ce inseamna un avantaj mai ales pe ceata. Rama ergonomica ResponsiveFit, confectionata din spuma DriWix, in trei straturi anihileaza presiunea neplacuta asupra tamplei. Cu sistemul de curele pe baza de silicon QuickFit, extrem de lat poti ajusta foarte simplu dimensiunea ochelarilor de schi. Inlocuirea lentilelor este simpla si rapida, astfel ti le poti alege pe cele mai perfecte pentru orice conditie de luminozitate. Lentila Carbonic-X dispune de tehnologia TLT, iar lentila interioara de tehnologia antiaburire Fog-X, care asigura conditii de vizibilitate perfecta atat pe vreme insorita cat si pe ceata densa, respectiv filtreaza razele de soare orbitoare reflectate de pe suprafeţe plane, astfel protejeaza ochii si de lumina reflectata de zapada. Tehnologia UV 100% asigura protectie completa impotriva razelor daunatoare ale soarelui. Potrivirea perfecta si constructia care ofera camp vizual larg raspund de maximalizarea unghiului de vedere. Datorita sistemului de ventilatie AirEvac2, respectiv orificiilor de aerisire atent proiectate si amplasate lentila interioara ramane uscata si nu se abureste. Ochelarii de schi sunt compatibili cu casca de protectie.
Detalii:
 • Lentila ChromaPop, Lentila cilindrica Carbonic-X cu tehnologie TLT, lentila interioara antiaburire Fog-X, Sistem de reglare QuickFit, Rama ergonomica ResponsiveFit din spuma DriWix, in trei straturi, Compatibili cu casca de protectie, Curea extrem de lata, pe baza de silicon
Culoare:
 • albastru inchis
Cod articol:
 • M00661-v-241

Vice

ochelari de schi pt. barbati - albastru inchisM00661-v-241

albastru inchis

30 zile retur
livrare in 2-3 zile lucratoare
Livrare gratuita la comenzi cu valoare de peste 200 Lei

Vice

ochelari de schi pt. barbati - albastru inchisM00661-v-241

albastru inchis

30 zile retur
livrare in 2-3 zile lucratoare
Livrare gratuita la comenzi cu valoare de peste 200 Lei
SmithSmith

Boby Smith a inceput fabricarea ochelarilor de soare si pentru schi Smith, in anul 1970, in Statele Unite. Procesul de dezvoltare pentru ochelari este permanent si se acorda atentie intotdeauna, alaturi de caracterul modern al colectiei, ca aceasta sa corespunda si pentru solicitarile din timpul sportului.

Mai multe produse de la brand
Smith