• columbia
    Helly-Hansen
    Fundango
    O'neill
    Nautica
    Barts
    Cabin Zero
    TBS
  • columbia
    Helly-Hansen
    Fundango
    O'neill
    Nautica
    Barts
    Cabin Zero
    TBS
  • columbia
    Helly-Hansen
    Fundango
    O'neill
    Nautica
    Barts
    Cabin Zero
    TBS
Friction GTX M
Friction GTX M
Descrierea produsului

Pantofii de drumetie pentru barbati multilaterali Millet Friction GTX M au fost dezvoltati pentru accesul la drumuri de catarare si drumetii alpine pe teren stancos. Fata din piele netabacita ia instantaneu forma labei piciorului, astfel reducand sansele de a dezvolta iritatii si basici neplacute. Talpa exterioara Vibram asigura aderenta optima pe teren uscat si umed deopotriva. Pe teren accidentat este nevoie de o stabilitate mai mare, asigurata in cazul acesta de densitatea diferentiata a talpii si ripsarea noua, multidirectionala. Partea superioara conceputa cu un sistem de insiretare traditional se asaza perfect pe laba piciorului fara sa stranga, prevenind astfel ranile provocate de frecare, mentinandu-ti totodata picioarele stabile si la mers fortat. Structura calcaielor modelata cuprinde ergonomic picioarele si iti ofera stabilitate si asezare precisa fara plus de greutate. Branturile acestor pantofi de drumetie atenueaza foarte bine trepidatiile si permit o ventilatie iesita din comun. Dreneaza in mod excelent transpiratia, motiv pentru care aceste branturi se usuca mai repede decat alte tipuri. Controlul maxim al miscarii este asigurat de solutia inovativa aplicata la talpa, astfel pantofii reactioneaza prompt la proprietatile terenului si asigura stabilitate in mers. Fata dotata cu membrana Gore-Tex, dispune de proprietati hidrofuge exceptionale, este impermeabila timp indelungat, in plus asigura eliminarea vaporilor de pe suprafata pielii, prin aceasta sustinand procesele naturale de termoreglare ale corpului si in timpul miscarii intense, de asemenea, rezista la penetrarea vantului, mentinand corpul la o temperatura corespunzatoare in orice conditii. Membrana Gore-Tex contine mai mult de 9 miliarde de pori pe metru patrat, de douazeci de mii de ori mai mici decat picatura de apa, prin urmare acestea nu pot patrunde prin material, insa umiditatea care se condenseaza in interior este eliminata cu usurinta pe suprafata exterioara a incaltamintei. Structura talpii ajuta miscarile naturale si asigura flexibilitate in rulare. Stabilitatea sporita la metacarpiene este asigurata de intaririle exterioare, iar bombeurile si partea de la calcaie rigidizata protejeaza zonele mai delicate ale piciorului de eventuale raniri. Pantofii de drumetie pentru barbati Millet Friction GTX M au o greutate de 500 g.

Detalii produs
Caracteristici:
  • impermeabil
  • rrespirabila
  • rezistent la vant
  • aderenta ridicata
Compozitie:
  • Parte superioara din piele netabacita, impermeabila
  • Talpa intermediara EVA
  • Talpa din cauciuc Vibram
Detalii:
  • Membrana impermeabila-respirabila Gore-Tex
  • Bombeuri si calcaie intarita
  • Sireturi traditionale
  • Greutate: 500 g
Culoare:
  • albastru inchis
Cod articol:
  • MIG1293-y-7487
Friction GTX M
Tehnologii
Vibram
Vibram

Tehnologie de talpa din cauciuc

Vibram a devenit acum un element esential al ghetelor de calitate, deoarece ofera aderenta maxima la sol chiar si pe suprafete alunecoase.

Friction GTX M

pantofi de drumetie impermeabili pt. barbati - albastru inchisMIG1293-y-7487

albastru inchis

30 zile retur
livrare in 3-4 zile lucratoare
Livrare gratuita la comenzi cu valoare de peste 200 Lei

Friction GTX M

pantofi de drumetie impermeabili pt. barbati - albastru inchisMIG1293-y-7487

albastru inchis

30 zile retur
livrare in 3-4 zile lucratoare
Livrare gratuita la comenzi cu valoare de peste 200 Lei
MilletMillet

Istoria brandului Millet incepe in 1921, cand au creat primul rucsac cu maner. Brandul Millet este o adevarata aventura franceza, alimentata de iubirea de munte, de varfuri aparent de necucerit. Brandul ofera echipamente si articole vestimentare in primul rand pentru alpinisti si excursionisti, insa oferta Millet include, de asemenea, articole tehnice si de calitate, potrivite pentru viata de zi cu zi.

Mai multe produse de la brand
Millet