• columbia
    Helly-Hansen
    Fundango
    O'neill
    Nautica
    Barts
    Cabin Zero
    TBS
  • columbia
    Helly-Hansen
    Fundango
    O'neill
    Nautica
    Barts
    Cabin Zero
    TBS
  • columbia
    Helly-Hansen
    Fundango
    O'neill
    Nautica
    Barts
    Cabin Zero
    TBS
Double Edge
Double Edge
Double Edge
Double Edge
Double Edge
Descrierea produsului

Ochelarii de soare pentru barbati Oakley Double Edge sunt dotati cu lentile XYZ Optics care garanteaza zero distorsiuni si claritate maxima! Acesti ochelari de soare filtreaza lumina albastra,imbunatatind culorile si contrastul, oferind si o protectie adecvataimpotriva luminii laterale. Rama BIO Matter usoara, flexibila si rezistenta, precum si lentilele deinalta calitate asigura durabilitatea ochelarilor de soare, iar potrivirea perfecta si forma ce ofera un camp vizual larg, maximizand unghiul vizual. Puntea nazala aderenta Unobtainium previne presiunea incomoda de pe tample, iar dimensiunea mare, confortabila, se potriveste la majoritatea formelor faciale. Lentilele HDO antisoc garanteaza o vedere clara, protectie UVA, UVC si UVB 400, inclusivimpotriva luminii stralucitoare si a oboselii ochilor, reducand de asemenea oglindirile si reflexiile deranjante. Lentila Plutonit de calitate premium, categoria a 3-a,indeplineste integral cerintele standardelor optice de clasa I-a: filtrul laminat protejeaza stratul exterior al lentilelor cu uninvelis extrem de rezistent la socuri si zgarieturi. Folia de protectie durabilaimpiedica dezlipirea sau contractarea straturilor lentilei. Ochelarii de soare au transmitanta luminoasa de 10%, latimea lentilei 66 mm,inaltimea lentilei 43 mm, latimea ramei 141 mm,inaltimea puntii nazale 17 mm, iar lungimea bratelor este 128 mm.

Detalii produs
Caracteristici:
  • filtru UV
Compozitie:
  • plastic
Detalii:
  • Lentile Plutonit - protectie UVA, UVB si UVC
  • filtreaza lumina albastra pana la 400 nm
  • transmitanta luminoasa: 10%
  • categoria lentilelor: 3
  • O Matter - rama usoara, flexibila, rezistenta, din plastic
  • punte nazala Unobtainium antialunecare
  • XYZ Optics - distorsiune zero, claritate maxima
  • dimensiuni: latimea lentilelor: 66 mm,inaltimea lentilelor: 43 mm, latimea ramei: 141 mm,inaltimea puntii nazale: 17 mm, lungimea bratelor: 128 mm
Culoare:
  • negru
Cod articol:
  • 0OO9380-aa-938001
Double Edge

Double Edge

ochelari de soare - negru0OO9380-aa-938001

negru

30 zile retur
livrare in 3-4 zile lucratoare
Livrare gratuita la comenzi cu valoare de peste 200 Lei

Double Edge

ochelari de soare - negru0OO9380-aa-938001

negru

30 zile retur
livrare in 3-4 zile lucratoare
Livrare gratuita la comenzi cu valoare de peste 200 Lei
OakleyOakley

Istoria companiei dateaza din 1975. Oakley – unul dintre cele mai inovatoare marci din portofoliul Luxottica – a respins de la inceput mediocritatea si urmarirea oarba a inovatiei. Impingand granitele dintre stil, forma si functie, produsele Oakley au sfidat toate conventiile. Motocross-istul Jim Jannard a inventat un nou material sintetic numit „unobtainium” si a facut din acesta ghidoane pentru motociclete si BMX. Acesta este un anumit tip de cauciuc care nu aluneca atunci cand este expus la apa, ci dimpotriva ofera o prindere mai buna. Exact acelasi material este folosit in productia de ochelari (rame, nas).Primii ochelari din istoria Oakley au fost fabricati in 1984 - modelul EYESHADES, care seamana foarte mult cu formele ochelarilor cross si care, datorita suprafetelor unice de cauciuc, foarte bine prinse, asigura o purtare confortabila. Brandul a obtinut peste 600 de brevete mondiale in domeniul tehnologiei si designului pentru a oferi sportivilor cea mai buna si mai clara viziune posibila in timpul sportului. Una dintre cele mai recente tehnologii ale acestora, de exemplu, este utilizarea lentilelor Prizm specifice mediului, care modifica spectrul luminii in functie de mediul dat. Ei continua sa ne surprinda, sa depaseasca limitele si sa ridice tehnica la nivelul de arta, asigurandu-si un loc binemeritat in istoria sportului.

Mai multe produse de la brand
Oakley