• columbia
    Helly-Hansen
    Fundango
    O'neill
    Nautica
    Barts
    Cabin Zero
    TBS
  • columbia
    Helly-Hansen
    Fundango
    O'neill
    Nautica
    Barts
    Cabin Zero
    TBS
  • columbia
    Helly-Hansen
    Fundango
    O'neill
    Nautica
    Barts
    Cabin Zero
    TBS
Obex SPIN
Obex SPIN
Obex SPIN
Obex SPIN
Obex SPIN
Descrierea produsului

Casca de protectie unisex POC Obex SPIN este adecvata la schi alpin si la snowboard deopotriva, deoarece corespunde standardelor europene CE EN1077 Class B, ASTM F2040. Pernele anti-soc inovative SPIN din silicon protejeaza eficient corpul, deoarece disperseaza si absoarbe socurile primite din diferite directii. Datorita sistemului activ de aerisire, respectiv orificiilor de ventilatie atent proiectate si amplasate interiorul ramane uscat si fara aburi. Casca a fost realizata cu tehnologia In-Mold completata cu captuseala din spuma EPS si asigura protectie optima capului si in cazul impactelor mai severe. Invelisul exterior ABS este supus unui tratament termic special pentru a-l contopi cu structura spumoasa interioara, care este baza castii, astfel fuzionate invelisul exterior si spuma devin mai rigide, stabile. Este mult mai rezistenta la actiunile exterioare atat in jurul orificiilor de ventilatie, cat si in zona nervurilor. Casca este compatibila cu casca audio Obex, astfel te poti bucura cu adevarat confortabil de muzica preferata chiar si in timp ce faci sport. Reglarea personalizata a marimii, suportul fix pentru ochelari si realizarea ultra-usoara asigura o senzatie inalta de confort chiar si pe tot parcursul zilei. Avand un design unic, bine definit confera stil chiar si celui mai simplu compleu de schi!

Detalii produs
Compozitie:
  • Casca de protectie unisex POC Obex SPIN este adecvata la schi alpin si la snowboard deopotriva, deoarece corespunde standardelor europene CE EN1077 Class B, ASTM F2040. Pernele anti-soc inovative SPIN din silicon protejeaza eficient corpul, deoarece disperseaza si absoarbe socurile primite din diferite directii. Datorita sistemului activ de aerisire, respectiv orificiilor de ventilatie atent proiectate si amplasate interiorul ramane uscat si fara aburi. Casca a fost realizata cu tehnologia In-Mold completata cu captuseala din spuma EPS si asigura protectie optima capului si in cazul impactelor mai severe. Invelisul exterior ABS este supus unui tratament termic special pentru a-l contopi cu structura spumoasa interioara, care este baza castii, astfel fuzionate invelisul exterior si spuma devin mai rigide, stabile. Este mult mai rezistenta la actiunile exterioare atat in jurul orificiilor de ventilatie, cat si in zona nervurilor. Casca este compatibila cu casca audio Obex, astfel te poti bucura cu adevarat confortabil de muzica preferata chiar si in timp ce faci sport. Reglarea personalizata a marimii, suportul fix pentru ochelari si realizarea ultra-usoara asigura o senzatie inalta de confort chiar si pe tot parcursul zilei. Avand un design unic, bine definit confera stil chiar si celui mai simplu compleu de schi!
Detalii:
  • Invelis EPS In-mold captusit cu spuma, Shell exterior ABS, Aerisire activa, Orificii de aerisire incorporate, Reglarea personalizata a marimii, Suport fix pentru ochelari, Compatibil cu casca audio Obex, SPIN - perne anti-soc din silicon, CE EN 1077 Class B
  • ASTM F2040
Culoare:
  • rosu
Cod articol:
  • PO-10103-t-1119-59
Obex SPIN

Obex SPIN

casca de protectie - rosuPO-10103-t-1119
869 Lei

rosu

  Schimbare
30 zile retur
livrare in 2-3 zile lucratoare
Livrare gratuita la comenzi cu valoare de peste 200 Lei

Obex SPIN

casca de protectie - rosuPO-10103-t-1119
869 Lei

rosu

Obex SPIN
Tabel cu marimi
59-62
30 zile retur
livrare in 2-3 zile lucratoare
Livrare gratuita la comenzi cu valoare de peste 200 Lei
POCPOC

POC este o firma suedeza menita sa salveze vieti prin a oferi siguranta in sporturi, cum ar fi ciclismul. Anul infiintarii firmei este 2005. POC a gasit si a dezvoltat niste idei si rezolvari care au dus la sporirea sigurantei in schi, acesta fiind elementul care a captat interesul publicului target. Echipamentele de protectie pentru schi si pentru ciclism sunt categoriile cele mai semnificative de la POC. Succesul unei parti a activitatii POC se datoreaza reactiilor primite in permanenta din partea sportivilor cu cunostinte extrem de vaste in domeniu.

Mai multe produse de la brand
POC